» Dy shenjat e horoskopit që mbyllin njërin sy dhe e falin tradhtinë

Dy shenjat e horoskopit që mbyllin njërin sy dhe e falin tradhtinë

Sipas astrologëve, 2 shenjat e horoskopit që vijojnë si më poshtë, e falin tradhtinë.

Ja për cilat shenja bëhet fjalë:

Peshorja

Për disa njerëz të zbulojnë që partneri ka kryer një tradhti është shenja që ju duhet për të kuptuar që s’duhet të rrinë më bashkë. Kjo s’vlen për një Peshore, e cila e sheh situatën nga një këndvështrim më romantik.

Peshoret janë të dashuruara me dashurinë dhe ju pëlqen ta justifikojnë tradhtinë e partnerit vetëm për të shtuar pak dramë në historinë e madhe të dashurisë së tyre.

Ujori

Ujori është një nga shenjat që mund ta falë më lehtë tradhtinë. Kjo sepse çfarë një Ujor shijon më shumë nga marrëdhënia është shoqëria që ka me partneri, të cilën s’do të donte ta humbiste për asgjë në botë.

Është e thjeshtë për një Ujor të falë sepse janë të kuptueshëm dhe mendjehapur. Janë shenja më pak paragjykuese dhe do të të pranonin fare mirë siç je

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera