» Maliqi: Rama Piramidë si Rrapush Xhaferri. Rrapushit i këndoj Përmeti, Ramës i këndoj …

Maliqi: Rama Piramidë si Rrapush Xhaferri. Rrapushit i këndoj Përmeti, Ramës i këndoj …

Nga Lefter Maliqi

Fotografia e Lefter Maliqi

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera