» Nuk ka mo as vrasje polic’sh, as vrasje milicash …vetëm vrasje prokurorash

Nuk ka mo as vrasje polic’sh, as vrasje milicash …vetëm vrasje prokurorash

Ilir Demalia ironizon situaten e sigurise ne vend pas atentatit ndaj prokurorit te Durresit. Me fjalet e ish prefektit te Tiranes dhe Durresit, Qazim Mulleti, Demalia shkruan se qetesia ka rene ne Tirane, nuk ka vrasje, pervec ndonje prokurori …

Postimi i Iliri Demalia

Fotografia e Ilir Demalia

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera