» Do të surprizoheni/ 10 fakte të habitshme që nuk i dinit për astrologjinë, çfarë mund të fshihet …

Do të surprizoheni/ 10 fakte të habitshme që nuk i dinit për astrologjinë, çfarë mund të fshihet …

Pavarësisht nëse besoni apo jo në atë çka yjet parashikojnë për ju apo  thjesht ju pëlqen të argëtoheni pak duke lexuar horoskopin tuaj të përjavshëm, ka më shumë detaje që duhet të dini rreth astrologjisë.

Ekzistojnë shumë aspekte më interesante të astrologjisë – veçanërisht kur bëhet fjalë për Mërkurin  që mund të hyjë në fazën reaskioni dhe kjo gjë ju frikëson.

 

Shikoni për të mësuar më shumë rreth asaj që mund të fshihet pas horoskopit tuaj. Shanset janë që ju të frymëzoheni që të keni tabelën tuaj të hartuar me shenjën tuaj të diellit, shenjën në rritje dhe gjithçka tjetër

1-Ju duhet koha juaj e saktë e lindjes për një grafik të saktë

2-Keni më shumë se një shenjë

3-Shenja juaj në rritje identifikon personalitetin tuaj

4-Shenja juaj e Diellit frymëzon qëllimet tuaja

5-Shenja juaj e Hënës përfaqëson emocionet tuaja

6-Shumica e njerëzve kanë aspekte nga të gjitha 12 shenjat

7-Mërkuri nuk shkon në të vërtetë

8-Planetet e tjera lëvizin prapa

9-Shigjetari është shenja e përbashkët për personazhet e famshme

10- Kompatibiliteti i Shenjës nuk është aq i besueshëm sa mund të mendoni/cna

 

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera