» “Ishalla e varin kuksianët”, komenti i Kujtim Gjuzit “tërbon” biznesmenin gay, Ilirijani: Ku është Policia, ku është shteti?

“Ishalla e varin kuksianët”, komenti i Kujtim Gjuzit “tërbon” biznesmenin gay, Ilirijani: Ku është Policia, ku është shteti?

Biznesmeni gay, Elton Ilirjani duket nuk do i ndahet deputetit të Kuvendit të Shqipërisë Kujtim Gjuzi. Nëse ditë më parë Ilirjani i shprehte dashurinë, sot biznesmeni i ka bërë thirrje policisë dhe prokurorisë që të marrin masa kundër Gjuzit. Pse?

Shkak është bërë një koment i Gjuzit në një nga postimet e biznesmenit, i cili shkruan; “Ishalla e varin kuksianët”. Ky koment i Gjuzit është cilësuar nga Ilirjani si një thirrje për vrasje dhe urrejtje.

  

Ky është deputet në Parlamentin e Republikës së Shqipërisë! Thirrje për vrasje dhe thirrje urrejtje! Ku është policia, prokuroria, shteti, shefi opozitës, organizatat LGBT, aktivistë? Turp dhe mjerë!“, shkruan Ilirjani në Instagram


360grade.al


Pse vuan Rama? Ai ka gjithçka! …

Të tjera