» Pse duhet të lini gjysmë limoni në krevat para se të flini?!

Pse duhet të lini gjysmë limoni në krevat para se të flini?!

Vetitë e limoni të gjithë i dimë dhe një ndër arsyet kryesore është e përdorimit është vitamina C.

Ky frut kryesisht përdoret në çaj, në supra, sallatë, për të luftuar virozat, por nëse nuk e dini, ka ende efekte më të gjera se kaq.

Kur të mësoni arsyen tjetër të përdorimit të limonit nuk do të mundoheni për ta shtrydhur apo për ta prerë në feta.

Vetëm një gjysme limoni, ju mund ta përdorni për shumë efekte të tjera.

Cilat janë këto arsye?

1.Në mëngjes, do të ndiheni më të relaksuar
2. Vëmendja dhe përqendrimi do të përmirësohen
3. Humori i ditës së re do të jetë më i mirë
4. Ajri i dhomës do të pastrohet nga bakteret
5. Presioni i gjakut do të normalizohet
6. Insektet nuk do t’iu afrohen.

360grade.al

farma
KM: “Ju dhunoj me Policinë time! Se për ju s’më rruhet!” Dhe ku gabojnë gazetarët shqiptarë!mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera