» 360 Gradë/ Zgjedhje të parakohshme? Shehi: Po pati mundësi që nesër, edhe sikur të humbte opozita. Nëse kjo shoqëri nuk reagon është e vdekur

360 Gradë/ Zgjedhje të parakohshme? Shehi: Po pati mundësi që nesër, edhe sikur të humbte opozita. Nëse kjo shoqëri nuk reagon është e vdekur

Kreu i LZHK-së, Dashmair Shei i ftuar në emisionin “360 Gradë” është shprehur i gatshëm për të hyrë në zgjedhje të parakohshme edhe nëse opozita do të humbasë. Sipas Shehit nëse shoqëria shqiptare nuk reagon sa më parë të jetë e mundur, ajo “do të vdesë”.

Shehi: Po pati mundësi që nesër edhe sikur ta dija që do t’i humbte opozita sepse nëse e gjithë shoqëria politike dhe normalisht shoqëria shqiptare nuk reagon farë për këtë që ka ndodhur e quan si një gjë normale, e quan ashtu siç e quan Rama vetë që do të lindë dielliatëherë kjo shoqëri ka vdekur. Jo që smeriton Europë kjo, por nuk meriton as Shqipërinë vetë.

360grade.al

farma
KM: “Ju dhunoj me Policinë time! Se për ju s’më rruhet!” Dhe ku gabojnë gazetarët shqiptarë!mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera