» FOTO nga paparazzi/ Konkurrencë me sensualitet, deputetja vjen me minifund në Parlament

FOTO nga paparazzi/ Konkurrencë me sensualitet, deputetja vjen me minifund në Parlament

Janë të njohura tashmë disa nga deputetet, të cilat spikasin me hijeshinë e tyre në veshje, por ka një hyrje të re në këtë sektor.

Ajo është Ambra Borova, e cila mori mandatin e deputetes pasi u lanë nga deputetët në shkurt. Ambra është shfaqur në Parlament me një fustan të shkurtër dhe duhet thënë se i rri mjaft bukur./Panorama plus

 


360grade.al


Kryeministri dhe qentë Këçëkë, rreth e rrotull…

Të tjera