Lista me 10 personat më të kërkuar, FBI 100 mijë $ shpërblim për këdo që disponon informacione - 360 Grade

Lista me 10 personat më të kërkuar, FBI 100 mijë $ shpërblim për këdo që disponon informacione

Lista e 10 personave më të kërkuar të FBI-së, ndryshon vazhdimisht, ndërsa në maj zyra shtoi edhe dy emra të rinj, Arnoldo Jimenez dhe Eugene Palmer.

Të 10 burrat në listë janë në kërkim për vrasje, rrëmbim apo vjedhje, ndërsa FBI ofron shpërblime deri në 100 mijë dollarë për informacione që çojnë në arrestimin e tyre. Lista ka qenë publike që nga viti 1950.

5d9de67d3b33a70abe3ce664-1136-568

Nga 523 të arratisurit që janë në listë, 162 janë kapur falë ndihmës së publikut.

Ja kush është në listën e më të kërkuarve:

5a286986f914c351018b8620-513-6865a15c9e63dbef4ae078b7d08-367-4005a15c999f914c357018b5b26-311-4005a15c9cef914c35e018b5aef-300-4005a15ca03f914c31e008b5b0b-320-4005a15c97d3dbef4cc1d8b7af7-297-3605acfaebe146e711c008b471b-400-3745d9dea05122bd5122b78561c-960-12425a15ca3f3dbef482008b7c97-300-400


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera