» “Më propozoi dhe i thashë po”, çifti me mbi 40 vite diferencë moshe kurorëzon dashurinë në martesë

“Më propozoi dhe i thashë po”, çifti me mbi 40 vite diferencë moshe kurorëzon dashurinë në martesë

“Dashuria nuk nje moshë”, thotë një shprehje.

Dhe këtë e ka konfirmuar një çift në Australi që kanë diferencë moshe mbi 40 vite.

Çifti australian kanë kurorëzuar dashurinë e tyre në martesë, pas një romance të shpejtë mes tyre.

Ashleigh Petrie, 23 vjeçe mban në gisht unazën e gjyqtarit Rodney Higgins, i cili mendohet të jetë mbi 60 vjec.

“Nisi me një pëlqim të çastit dhe përfundoi me unazën në gisht.

Dashuria e jetës sime më kërkoi të martohemi dhe unë thashë ‘po’. Jemi çifti më i lezetshëm në botë”, thotë 23 vjeçarja.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera