» Kishin grabitur gjysmë milionë euro pasuri, arrestohen 3 shqiptarë në Itali

Kishin grabitur gjysmë milionë euro pasuri, arrestohen 3 shqiptarë në Itali

Policia italiane ka arrestuar 3 shqiptarë të dyshuar si hajdutë. Ata dyshohet se kanë kryer një sërë vjedhjesh, e se mallrat e grabitur kapin shumë e mbi 1.5 milionë euro.

Të tre janë ndaluar nga agjentë policorë dhe u akuzuan për vjedhje të rëndë. Qtë arrestuarit janë të gjithë shqiptarë të moshave 33, 30 dhe 24 vjeç e ndodheshin në shtetin italian pa leje qëndrimi, shkruajnë mediat italiane.

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

Ndërsa, si pjesë e po këtij operacioni u arrestua edhe një shtetas shqiptar, mbi të cilin bien akuza më të lehta.

360grade.al

farma
Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera