» Video/ Gazetarja vihet në siklet gjatë transmetimit live, djali i saj i afrohet dhe kërkon ta përqafojë

Video/ Gazetarja vihet në siklet gjatë transmetimit live, djali i saj i afrohet dhe kërkon ta përqafojë

Kjo është një ndër videot më të bukura që do të shihni sot.

Gazetarja e BBC është vënë në një pozitë të sikletshme ndërsa ishte live në edicionin informativ.

Djali i saj i vogël është futur në studio dhe i është afruar dukë kërkuar ta përqafojë.

Ajo e kapur në befasi ka buzëqeshur por më pas është munduar që të ruaj seriozitetit, e pasi ka kërkuar falje ka vijuar me tej.

“Fëmijët e mi janë këtu, kështu janë live-et në televizion”, u shpreh ajo, ndërsa vijoj më tej me raportimin.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera