» Tirana pa drita dy ditët në vijim, ja zonat dhe oraret kur do të ketë shkëputje të energjisë

Tirana pa drita dy ditët në vijim, ja zonat dhe oraret kur do të ketë shkëputje të energjisë

Sipas OSHEE energjia elektrike do të mungojë disa orë, si pasojë e punimeve për rikonstruksionin e kabinave.

Ja zonat:

10 tetor

09:00-15:00
Pjesërisht rrugët: “Petro Marko”, “Asim Vokshi”, zona përballë Shkollës “Harri Fultz”
10:00-12:00
Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Manol Konomi”, “Hoxha Tahsim”

12:00 -15:00
Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Riza Jasa”
11 tetor
09:00 – 15:00
Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga e Durrësit”, “Andrea Kostallari”

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera