» Dorëheqjet në Kadastrën e Vlorës, Artan Lame: Probleme të tilla edhe në Elbasan, Durrës e Shkodër

Dorëheqjet në Kadastrën e Vlorës, Artan Lame: Probleme të tilla edhe në Elbasan, Durrës e Shkodër

Kreu i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, Artan Lame, ka reaguar pas dorheqeve ne kadastren e Vlorës

Nga Elbasani, Lame tha se probleme të tilla si në Vlorë do të dëgjohen edhe në qytetet të tjera si në Shkodër, Durrës e Lezhë. Sipas Lames, probleme të tilla vijnë për shkak të rënies së “piramidave të vjetra të ndërhyrjes së pushtetit”.“Probleme si ky i Vlorës do të dëgjoni në shumë qytete të tjera. Do të dëgjoni probleme si ky i Vlorës edhe në Durrës, në Elbasan, Shkodër, Sarandë, ndoshta dhe në Lezhë. Nuk gjen në Vlorë durim, për një arsye shumë të thjesht kanë rënë piramidat e vjetra të ndërhyrjes së pushtetit dhe tashmë nuk ka askush që të mbrojë paligjshmërinë dhe gjërat e bëra keq“, tha Lame.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera