» Ilda Bejleri, gafë në mes të emisionit, Bashën e quan Kryetar Kuvendi

Ilda Bejleri, gafë në mes të emisionit, Bashën e quan Kryetar Kuvendi

Pas largimit nga ‘Digitalb’, moderatorja Ilda Bejleri drejton emisionin ‘Proçesi Sportiv’ së bashku me Manushin.

 Ilda ka bërë një gafë jo të vogël.

Në një pyetje drejtuar fotografit Armand Sallabanda, moderatorja e ka vënë të zgjedhë mes një femre apo një mashkulli në Parlament.

Armandi është përgjigjur se do të zgjidhte kryeparlamentarin Gramoz Ruçi. “Mashkull do të zgjidhja kryetarin e Kuvendit, sepse ka karakteristika tipike shqiptare”, tha ai.

Ndërkohë Ilda ka ndërhyre duke thënë ‘Aaa Basha’. Ndërkohë që mëndoi se e vuri të ftuarin në siklet me pyetjen e saj, Ilda është vënë vetë në siklet me gafën që ka bërë duke e quajtur Bashën Kryetar Kuvendi.

Por ajo e ka kapur gabimin që bëri duke u shfajësuar se mendoi se mos kishte thënë për kreun e PD-së.

  

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera