» Viktor Zhusti merr çmimin e aktorit më të mirë, në festivalin e filmit në Irak

Viktor Zhusti merr çmimin e aktorit më të mirë, në festivalin e filmit në Irak

Ditën e djeshme në Irak është mbajtur dhe fesitivali i filmit, ku morën pjesë 154 filma nga 78 shtete në botë.

Mes tyre ishte dhe filmi shqiptar ” Delegacioni”, i cili i dha titullin ‘Aktori më i mirë’, artistit Viktor Zhusti.

Festivali i filmit ne Irak.
Në këtë film, Zhusti luan rolin e një intelektuali të burgosur, i cili zgjedh të sakrifikojë lirinë e tij, sesa të bëhet vegël e lojrave të pushtetit.

code it albania
Festivali i filmit i quajtur ” Slemani International Film Festival” është dhe një nga festivalet më të rëndësishme të filmit, aktori shqiptar Viktor Zhusti na bëri të tërë krenar me marrjen e çmimit të rëndësishëm.

Burimi:FilmFestival

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera