» Brenda shtëpisë 2 milionë dollarë të Bebe Rexhës

Brenda shtëpisë 2 milionë dollarë të Bebe Rexhës

Bebe Rexha është një ndër këngëtaret më të famshme shqiptare, e cila gjatë viteve të fundit ka njohur suksese të jashtëzakonshme në industrinë e muzikës.

Këto suksese të saj sigurisht janë konvertuar edhe në të ardhura të majme për të. Bebe Rexha është pronare e një shtëpie me vlerë rreth 2 milionë dollarë në Hollywood Hills në Kaliforni, të cilën e bleu një vit më parë.

“Eonline” ka publikuar foto brenda shtëpisë së këngëtares 30-vjeçare, nga pishina luksoze te oborri i shtëpisë.

        

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera