» Fotot/ Të zhveshur dhe me birra, Gjermanët festojnë Oktoberfest

Fotot/ Të zhveshur dhe me birra, Gjermanët festojnë Oktoberfest

Oktoberfesti, festivali me famë botërore që e ka origjinën nga Mynihu, festohet nga më shumë se 6 milionë persona çdo vit, nga vende të ndryrshme, të cilët mblidhen në Gjermani, nëpër tenda, për të konsumuar birrë, për të dëgjuar muzikë e për të kërcyer.

Rreth 7 milionë litra birrë konsumohen në total, ndërkohë që festivalit i bashkohen çdo vit e më shumë VIP-a, (si Usain Bolt dhe Arnold Schwarzenegger sivjet).

Festivali i parë i birrës u organizua në vitin 1810 për të shënuar martesën e mbretit Ludvigu i Parë me princeshën Terezë Saks-Hildburgenhausen.

Që atëherë është bërë një festeival i madh që ka marrë vëmendje botërore.

 

 

 

Rezultate imazhesh për october fest 2019

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera