» 360 Gradë/ Dyrnjaja: Duhet të kemi zgjedhje të parakoshme, janë të gjithë mashtrues

360 Gradë/ Dyrnjaja: Duhet të kemi zgjedhje të parakoshme, janë të gjithë mashtrues

Gazetari Denis Dyrnjaja i ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora tha se duhet të kemi zgjedhje të parakoshme, janë të gjithë mashtrues

Dyrnjaja: Duhet të kemi zgjedhje të parakoshme. E dyta mendoj se kriza që kemi sot në politikë është thellësisht dhe drejtëpërsëdrejti krizë mosbesimi politik të ndërsjelltë që do të thotë që ndër vite është shtresëzuar mosbesimi midis palëve sepse palët e njohin shumë mirë njëra tjetrën se ç’janë dhe se ç’kanë prodhuar se si kanë dashur t’ia fusin njëri-tjetrit.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera