» Post zgjedhje në Kosovë

Post zgjedhje në Kosovë

Nga Moza Demiri

Post zgjedhje në Kosovë

Primitiviteti jeton me idhuj
“Mosnormalitet emocional”

Të parët nuk na lane asgjë materiale, e dimë këtë, na lanë të varfër por bashkë mevarferine dhe dashurinë e madhe për idhujt, ne na duhen idhujt, nuk jetojme dot pa to.

Këtë dashuri bota e kishte të theksuar në kohen e “shtizave”, ku idhulli printe përpara dhe turma mbrapa dhe idhulli qërrohej dhe binte në lumë …..sot bota e civilizuar nuk fut në tavolinën e ngrënies idhuj por ushqim të shëndetshëm dhe jetë dinjitoze, nese arrihet kjo atëhere një popull duhet te krenohet me veten qeë ka berë zgjedhje të mirë, të tjerët bëjnë vetem detyrën.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera