» Lum si ju që e keni pranë, njihuni me shenjën më kursimtare në Horoskop

Lum si ju që e keni pranë, njihuni me shenjën më kursimtare në Horoskop

Astrologët thonë se personat që i përkasin shenjës së Shigjetarit në Horoskop, e kanë të vështirë të nxjerrin lekë nga xhepi.

Ata nuk kanë nevojë për laps e letër apo makinë llogaritëse pasi kanë gjithçka të programuar në kokë.

Motoja e një Shigjetari është “ puno fort, për të gëzuar në të ardhmen”.

SHIGJETARI

Shigjetarët janë llogaritarë të lindur. Nuk kanë nevojë për laps e letër apo makinë llogaritëse pasi kanë gjithçka të programuar në kokë. U pëlqen jeta e mirë, të ushqehen mirë, të udhëtojnë, por njëkohësisht janë shumë të kujdesshëm në menaxhimin e të ardhurave dhe nuk rrezikojnë kurrë të ngelin trokë.

Punojnë fort dhe mendojnë edhe për ditët e vështira. Motoja e një Shigjetari është “ puno fort, për të gëzuar në të ardhmen”. Për ta kursimi nuk është thjesht heqje dorë nga ndonjë kënaqësi e momentit, por një investim i mirë për të ardhmen.

360grade.al

Nuk i pashë në fushatë kundër Ramës, sot të gjithë në fushatë kundër Lulit… (Pse?!)

Të tjera