» Shenja e horoskopit që rrezikon pa u menduar 2 herë

Shenja e horoskopit që rrezikon pa u menduar 2 herë

Astrologët thonë për persona që i përkasin shenjës së Demit, janë nga njerëzit më të besueshëm.

Demi është “thesar” i vërtetë për ata që e rrethojnë pasi rrezikon pa u menduar dy herë.

Demi

Je një njeri aq i besueshëm, sa je i pari që duan të kenë afër kur kanë probleme.

Ty të besojnë sekretet më të thella dhe ti je një thesar i vërtetë për ta, sepse di si t’i dëgjosh dhe t’i ndihmosh.

Megjithatë ti vetë nuk u beson menjëherë: të duhet ca kohë sa t’u hapesh, por nëse e bën, janë përjetë shokët e tu.

Ndonjëherë të duket vetja shumë “kot” se nuk je shpirti i festës, por kjo nuk të heq aspak pikë. Miqtë e tu janë miq të vërtetë dhe dinë çfarë të vlerësojnë tek ti.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ Çfarë e nervozon Ramën? Çfarë e tremb?!

Të tjera