» Paparazzi/ Bashkim Fino nuk “shqit” dot sytë nga deputetet e reja opozitare

Paparazzi/ Bashkim Fino nuk “shqit” dot sytë nga deputetet e reja opozitare

Mbase për ne që e ndjekim politikën nga jashtë, deputetët e rinj të opozitës, të cilët morën mandatet që lanë deputetët e Grupeve të PD-së dhe LSI-së, mund të duken akoma si të panjohur, por mesa duket mes të rinjve dhe të vjetërve në Parlament ka filluar një miqësi si mes kolegësh.

Mbase kjo miqësi i tejkalon edhe ndasitë partiake. Deputetët e rinj të opozitës duket sikur janë shkrirë me ato të maxhorancës. Madje, deputeti i karrierës në PS, Bashkim Fino, duket shumë i afërt dhe miqësor me dy prej zonjave deputete opozitare. Jo vetëm kaq, por pasi bisedon disa minuta me to, ai i shoqëron edhe me sy teksa ato ikin, në shenjë xhentilese pa dyshim./PANORAMA PLUS

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera