Aktorja: Idiotër, portali nuk ju gënjeu, jeni rob të trashë! - 360 Grade

Aktorja: Idiotër, portali nuk ju gënjeu, jeni rob të trashë!

Aktorja Keti Bashhysa, ka sulmuar qytetarët që janë revoltuar me lajmin e syri.net mbrëmjen e së dielës, i cili iu kërkonte qytetarëve të dilnin nga shtëpitë, pasi në orën 23:30 do të binte një tërmet shkatërrues.

Ajo thotë se paralajmërimi i Pekës ishte i vërtetë, pasi gjatë natës ranë tre tërmete.

“Sa idiotër ka ky vend , nuk ma do mendja të ketë askund! Boll shenja po ju jep Zoti pra , që të mblidhni trutë e kokës por, nuk po kuptoni!

Në vend që të ruani veten dhe familjet tuaja në kësi rastesh (sepse shteti nuk e çan b*thën hiç fare), i suleni me ofendime gazetarëve dhe portaleve!!!!!

Ore, 3 tërmete ranë mbrëmë gjate natës. Ja pra që asnjë lajm nuk ishte fake!

Fake është vetëm “gadishmëria” qeveritare ndaj popullatës. Kaq!

Rob të trashë”, shkruan ajo.


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera