Guxim i tepruar? 98-vjeçari hidhet me parashutë - 360 Grade

Guxim i tepruar? 98-vjeçari hidhet me parashutë

Një burrë është hedhur me parashutë. Deri këtu nuk ka asgjë fort të pazakontë, por ai është një plak 98-vjeçar dhe mori guximin për të përjetuar këtë eksperiencë “të çmendur”.

Tom Rice nuk e mendoi dy herë një gjë të tillë, dhe pasi e bëri tha se do ta përsëriste sa herë t’i jepet mundësia.

Këtë hedhje ai e bërë për nder të përkujtimeve për zbarkimin e forcave ajrore në shtator 1944, teksa e ka përshkruar hedhjen si të paparë.

Hedhja u bë në një zonë ushtarake të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera