360 Gradë/ Analiza e krizës politike, Kristos: Ata që humbasin jemi ne - 360 Grade

360 Gradë/ Analiza e krizës politike, Kristos: Ata që humbasin jemi ne

Pedagogu Erion Krtisto i ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora teksa ka bërë një analizë të krizës politike ka thënë se ata që humbasin janë vetëm qytetarët shqiptarë.

Kristo: Unë po hedh një hipotezë. Nuk ndodh, por bëhet Luli kryeministër, tani do ndryshojë, do akumulojë pushtet si gjithë të tjerët. Këto janë momente që herë shkojnë mirë e herë shkojnë keq. Në përgjithëis ata që humbin jemi ne dhe ne duhet të kujdesemi kush, si, tek. Do përpiqem të sqaroj fjaslëin “Vetëm Rama bën shtet”. Këtë kemi dëgjuar më së shumti. Ky është mendimi që Rama ka për veten.


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera