» “Nuk donte të qethej”. I zoti e gjen delen gjashtë vjet pas arratisjes!

“Nuk donte të qethej”. I zoti e gjen delen gjashtë vjet pas arratisjes!

Kjo dele ndodhet në Zelandën e Re.

Ajo vrapoi dhe i iku të zotit para disa vitesh, me qëllim që t’i shmangej qethjes.

Fotoja është shkrepur pikërisht, pas përpjekjeve të tij ku edhe e ka gjetur sërish delen gjashtë vjet pas arratisjes në një zonë të largët. Ajo qëndronte e fshehur në një shpellë.

Delja u gjet në këtë gjendje.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera