» FOTOT: Gruaja që “guxon” të zhvishet në Arabinë Saudite

FOTOT: Gruaja që “guxon” të zhvishet në Arabinë Saudite

Arabia Saudite është një ndër vendet myslimane me rregullat më të forta për femrat.

Ato nuk mund të dalin në rrugë, të pambuluara dhe nuk mund t’i japin makinës.

Por, Mashael al-Jaloud, 33 vjeç, kërkon të sfidojë këto rregulla.

Fotot e saj e pambuluar nëpër rrugët e Arabisë, kanë bërë xhiron e rrjetit, pasi është një guxim i madh që të dalësh ashtu në Arabi.(TemA)360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera