» Basha homazh tek memoriali i Hajdarit: Do realizojmë idelain e Shqipërisë demokratike

Basha homazh tek memoriali i Hajdarit: Do realizojmë idelain e Shqipërisë demokratike

 

Drjtues të Partisë demokratike kanë bërë homazhe tek memoriali i Azem Hajdarit.

Nderojmë sot liderin e lëvizjes studentore tha kreu demokrat Bash.

Idealet e Hajdarit ishin për një Shqipëri dhe një politike të ndarë nga krimi dhe ku kriminelët të ishin para drejtësisë edhe prapa hekurave.

Do e çojmë deri në fund idealin poë një Shqipëri Demokratike. Ai u vra nga kriminelët me uniformën e shtetit.

Basha bëri thirrje për bashkim të gjithë shaqiptarëve te ndershëm.


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera