» Rinovimi i vizave studentore amerikane, pa ardhur në Shqipëri

Rinovimi i vizave studentore amerikane, pa ardhur në Shqipëri

Ambasada amerikane në Tiranë dha sot një njoftim me rëndësi për studentë shqiptarë në SHBA.

“Mbajtës të vizave studentore, – njofton ambasada. – Nuk është e nevojshme të bëni gjithë atë udhëtim për në Shqipëri gjatë pushimeve verore vetëm për të rinovuar vizën tuaj. Për sa kohë që frekuentoni rregullisht universitetin tuaj, ju mund të qëndroni në Shtetet e Bashkuara edhe nëse viza ju ka skaduar. Gjithsesi, nëse largoheni nga Shqipëria dhe viza juaj është duke skaduar, sigurohuni që të caktoni një takim për ta rinovuar vizën. Planifikoni në kohë!”

Ambasada fton qytetarët të konsultohen sot në Fb me konsullen Anna.


360grade.al


Shqiptarëve u ka ardh’ koha të shkrepin pistoletën, sepse…

Të tjera

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!