Sondazhi i ri; Duhen apo s’duhen zgjedhjet e parakohshme politike në Shqipëri? - 360 Grade

Sondazhi i ri; Duhen apo s’duhen zgjedhjet e parakohshme politike në Shqipëri?

Duhen apo s’duhen zgjedhjet e parakohshme politike në Shqipëri?, kjo është pyetja që portali 360grade.al i shtronë lexuesve të saj. Duke parë debatin politik të ditëve të fundit, portali kërkon të njihet me opinionin  e lexuesve të saj mbi mundësinë e realiyimit të zgjedhjeve të reja.

Në një kohë kur opozita dhe aleatët e saj janë larguar nga kuvendi dhe nuk morën pjesë në zgjedhjet lokale të 30 qershorit, të cilat Presidenti dekretoi shfuqiyimin e dekretit për 30 qershorin, natyrshëm lind pyetja se nëse janë zgjedhjet e parakohëshme zgjidhja e krizës politike në vend.

Votoni!

Duhen apo s’duhen zgjedhjet e parakohshme politike në Shqipëri?

  •  
  •  

Shfaq Rezultatin


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit: Kush po i shfaros shqiptarët?!

Të tjera