» Memet “ilustrojnë” Presidentin: “Falja” e Gent Cakës që qan sepse…

Memet “ilustrojnë” Presidentin: “Falja” e Gent Cakës që qan sepse…

Ministri i jashtëm pa portofol ministror Gent Caka, është vënë në qendër të memeve, pasiqë Presidenti tha që ai është gati ti japë Ramës, dy medalje, si kryeministër dhe si Ministër i jashtëm, duke lënë Cakën pa medalje…


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera