Demalia përkujton 11 Shtatorin: Nuk i harrojmë kurrë - 360 Grade

Demalia përkujton 11 Shtatorin: Nuk i harrojmë kurrë

Analisti Ilir Demalia në një postim në rrjetin social facebook përkujton 11 shtatorin ku humbën jetën nga sulmet terroriste rreth 3 mijë njerëz.

Postimi i plotë

Never will be forget. We stay tall and strong again and forever.
September 11-2001
September 11- 2019


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera