Të hënën të gjithë në shkollë (FOTO) - 360 Grade

Të hënën të gjithë në shkollë (FOTO)

Të hënën nis edhe viti i ri shkollor dhe prindër e nxënës mbajnë radhë të gjata për të blerë librat. Kjo situatë ndeshet pothuajse në çdo librari. Ish-deputetja e PD-së, Orjola Pampuri ka akuzuar qeverinë se bëjnë shfaqje propagande me librat falas. Sipas Pampurit, prindërit harxhojnë të gjithë buxhetin e familjes për të blerë librat me çmime të rritura, që arrijnë deri në 12 mijë lekë të reja.


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera