LSI nuk ka pasur kurrë dhe as ka kërkuar të ketë asnjëherë anëtarë as në Gjykatën Kushtetuese dhe as në Gjykaten e Lartë - 360 Grade

LSI nuk ka pasur kurrë dhe as ka kërkuar të ketë asnjëherë anëtarë as në Gjykatën Kushtetuese dhe as në Gjykaten e Lartë

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka përzgjedhur në mbledhjen e sotme kandidatët, që kualifikohen për në Gjykatën e Lartë.

Nga 22 kandidatë, që kishin aplikuar për t’u bërë pjesë e Gjykatës së Lartë, vetëm tetë prej tyre do të vazhdojnë garën.

Petrit Vasili, me nje status ne FB, dendoncon çfo pretendim se LSI ka kerkuar te kete anetar ne Gjykaten Kushtetuese:LSI nuk ka pasur kurre dhe as ka kerkuar te kete asnjehere anetare as ne Gjykaten Kushtetuese dhe as ne Gjykaten e larte, shkruan Vasili

Postimi i plote

LSI nuk ka pasur kurre dhe as ka kerkuar te kete asnjehere anetare as ne Gjykaten Kushtetuese dhe as ne Gjykaten e larte.

Cdo lajm idiot qe pretendon se LSI ka kerkuar te kete anetar ne Gjykaten Kushtetuese ne rastin me te mire eshte debilitet dhe ne rastin me te keq eshte kapje poshteruese nga qeveria.

Edhe dokumentet e cituara s’kane asnje lidhje me asnje kerkese te LSI per anetare ne kushtetuese,por kane qene thjesht propozime ne kuadrin e reformes ne drejtesi.

LSI ka nenvizuar se Gjykata Kushtetuese kishte treguar integritet te larte dhe paanesi dhe nuk kishte arsye qe ajo te shperbehej dhe te lihej vendi me vite pa Gjykate Kushtetuese.

Eshte e qarte qe kapja dhe supa e rilindjes i detyron disa te flasin si idiote,por ne asnje rast kjo nuk eshte merite,por neveri.


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera