LSI s'ka kërkuar anëtare në Gjykatën Kushtetuese apo në Gjykatën e lartë, Vasili: Çdo lajm idiot që pretendon këtë, tregon.... - 360 Grade

LSI s’ka kërkuar anëtare në Gjykatën Kushtetuese apo në Gjykatën e lartë, Vasili: Çdo lajm idiot që pretendon këtë, tregon….

Nga Petrit Vasili

LSI nuk ka pasur kurre dhe as ka kerkuar te kete asnjehere anetare as ne Gjykaten Kushtetuese dhe as ne Gjykaten e larte. Cdo lajm idiot qe pretendon se LSI ka kerkuar te kete anetar ne Gjykaten Kushtetuese ne rastin me te mire eshte debilitet dhe ne rastin me te keq eshte kapje poshteruese nga qeveria.

Edhe dokumentet e cituara s’kane asnje lidhje me asnje kerkese te LSI per anetare ne kushtetuese,por kane qene thjesht propozime ne kuadrin e reformes ne drejtesi. LSI ka nenvizuar se Gjykata Kushtetuese kishte treguar integritet te larte dhe paanesi dhe nuk kishte arsye qe ajo te shperbehej dhe te lihej vendi me vite pa Gjykate Kushtetuese. Eshte e qarte qe kapja dhe supa e rilindjes i detyron disa te flasin si idiote,por ne asnjë rast kjo nuk eshte merite,por neveri.


360grade.al


Zheji: Planeti Tokë, përpara një rreziku që pakkush e thotë…

Të tjera