Gara në Gjykatën e Lartë, ja emrat e 8 juristëve që plotësojnë kushtet - 360 Grade

Gara në Gjykatën e Lartë, ja emrat e 8 juristëve që plotësojnë kushtet

Juristët që plotësojnë kushtet për të vijuar garën në Gjykatën e Lartë. Nga 22 kandidatë që aplikuan, 13 nuk janë kualifikuar, njëri është tërhequr dhe vetëm 8 kanë mundur që të kalojnë këtë fazë për të vijuar garën. Del lista me emrat që kanë kaluar garën dhe ata që nuk janë kualifikuar.

Emrat e kualifikuar
Jetmira Rragami
Ervin Pupe
Rezarta Melo
Theodhori Sollaku
Kestrin Katro
Sokol Sadushaj
Ilir Panda
Ardita Alsula


360grade.al


Zheji: Planeti Tokë, përpara një rreziku që pakkush e thotë…

Të tjera