Plas revolta në Hipotekën e Vlorës, ish-shefat nuk pranojnë të lirojnë zyrat - 360 Grade

Plas revolta në Hipotekën e Vlorës, ish-shefat nuk pranojnë të lirojnë zyrat

Mësohet se, mëngjesin e sotëm në institucionin e Hipotekës në Vlorë ka plasur një revoltë nga ana e ish-drejtuesve të saj. Shkarkimi i drejtorit dhe nëndrejtorit të Kadastrës së Vlorës ka shkaktuar tensione në këtë institucion. Mësohet se Florian Alimadhi, ish-kreu i Kadastrës dhe ish-nëndrejtori Klodian Troci, kanë refuzuar që të lënë zyrat.

Në një lidhje direkte për ‘News24’ gazetari Enrik Mehmeti tha se shkak i shkarkimi të Alimadhit, (në vend të Alimadhit u emëruar juristi Alteo Nazëraj) dhe nëndrejtori Klodian Troci, (e zëvendësoi Krenar Xhemali) u bë fakti se ata kishin shmangur zbatimin e disa vendimeve të gjykatës.


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera