Aksion fantastik, Hysaj shënon golin e parë me fanellën e Kombëtares - 360 Grade

Aksion fantastik, Hysaj shënon golin e parë me fanellën e Kombëtares

Shqipëria ka një test të vështirë sot me Islandën. Përveçse kundërshtarët janë të rrezikshëm, kuqezinjtë vijnë pas një humbjeje zhgënjyese në Francë. Ama këtë herë, për Kombëtaren nuk ka vend për “të qarë” humbjen me kampionët e botës, sepse sot në fushë është Islanda.

Kuqezinjtë e Rejës luajnë kartën e fundit për të mbajtur gjallë objektivin europian. Tri ekipe, Franca, Turqia dhe Islanda janë në kuotën e 12 pikëve, përballë vetëm gjashtë që kanë aktualisht kuqezinjtë, tregojnë shansin final të ekipit tonë kombëtar për të mbetur në trajektoren që shpreson për “Euro 2020”

Dermaku 33′, Hysaj 52′ / Sigurdson 47′ 


360grade.al


Zheji: Planeti Tokë, përpara një rreziku që pakkush e thotë…

Të tjera