Drithërima në “Elbasan Arena”, kuqezinjtë shënojnë golin e parë - 360 Grade

Drithërima në “Elbasan Arena”, kuqezinjtë shënojnë golin e parë

Shqipëria ka një test të vështirë sot me Islandën. Përveçse kundërshtarët janë të rrezikshëm, kuqezinjtë vijnë pas një humbjeje zhgënjyese në Francë. Ama këtë herë, për Kombëtaren nuk ka vend për “të qarë” humbjen me kampionët e botës, sepse sot në fushë do të jetë Islanda.

Kuqezinjtë luajnë kartën e fundit për të mbajtur gjallë objektivin europian. Tri ekipe, Franca, Turqia dhe Islanda janë në kuotën e 12 pikëve, përballë vetëm gjashtë që kanë aktualisht kuqezinjtë, tregojnë shansin final të ekipit tonë kombëtar për të mbetur në trajektoren që shpreson për “Euro 2020”

Shqiperia shenon golin e pare ne min 33.


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera