» Jemi në emergjencë kombëtare/Personazhe si të “narkos”, të përzgjedhur nga burgjet … bëjnë ligjet për ne

Jemi në emergjencë kombëtare/Personazhe si të “narkos”, të përzgjedhur nga burgjet … bëjnë ligjet për ne

Ex nihilo nihil fit – Agje nuk vjen nga asgjeja.
Nje pjese e madhe e deputeteve te Kuvendit te Shqiperise jane analfabete funksionale. Kur e krahason kete parlament me figura te shquara politike qe kane dhene kontribut per Shqiperine, te duket sikur vitet nuk kane ecur para, por prapa. Mund t’a quajme fatkeqesi kombetare nivelin e perfaqesimit ne Kuvend, e te mendosh se po jetojme vitin 2019. Njerez te denje per personazhe te filmave “narkos”, njerez te perzgjedhur nga burgjet dhe nga e kaluara e erret, sot bejne ligje per ne. Injorantet me diplome, sot i kemi ne krye. Eshte emergjence kombetare pastrimi i te keqes nga politika dhe nivelet e ndryshme te administrates. Ata duhet te jene pas hekurave dhe jo ne sallen e shenjte te Kuvendit te Shqiperise. Ata duhet te jene ne bankat e shkolles 8-vjecare dhe te mesme dhe ko ne Kuvend. Ata duhet te jene neper lokalet e fshatrave dhe duke punuar toka dhe jo ne Parlamentin e Shqiperise. Shqiperine duhet t’a udheheqin te miret, patriotet dhe elitat. Mjaft me!- Aulon Tare

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera