Shqiptarët turpërohen nga puna - 360 Grade

Shqiptarët turpërohen nga puna

Nga Ilir Demalia

Shqiptarët turpërohen nga puna

Një nga arsyet më të mëdha që Shqipëria ka mbetur pas, është se nuk nderohet puna. Shqiptarët e Amerikës duke ardhur këtu për të punuar, thyejnë mendimin e ndryshkur dhe shkatërrues që kombi ynë ushqen kundër punës.

Faik Konica Dielli 18 tetor 1924


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit: Kush po i shfaros shqiptarët?!

Të tjera