Kursi i këmbimit valutor – E Enjte, 05 Shtator 2019 - 360 Grade

Kursi i këmbimit valutor – E Enjte, 05 Shtator 2019

Monedha e Eurozonës qëndron edhe sot në vlera të qëndrueshme krahasuar me ditën e djeshme, duke mbetur në kuotën e 121.4 lekë.

Dollari Amerikan është dobësuar këtë të enjte duke arritur në vlerën e 109.8 lekëve, sipas të dhënave të tregut valutor vendas.

Paundi Britanik ndërkaq është forcuar duke fituar 0.4 pikë duke kapur nivelin e 133.8 lekë.

Franga Zvicerane mbetet sërish në pozicion pozitiv duke u ngjitur në vlerën e 111.2 lekë. Dollari Kanadez dhe ai Australian janë këmbyer sot përkatësisht 82.7 lekë dhe 74.3 lekë.


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera