Harrojini zgjedhjet e lira në Kosovë/ Demalia: Zgjedhësit janë më shumë se popullsia - 360 Grade

Harrojini zgjedhjet e lira në Kosovë/ Demalia: Zgjedhësit janë më shumë se popullsia

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare nw Kosovw do tw zhvillohen nw 6 tetor 2019. Ndwrkohw Komisioni Qwndror i Zgjedhjeve ka shpallur listat e zgjedhësve 1.9 milion e 70.945 votues. Absurd sipas analistit Ilir Demalia, nw njw vend ku popullsia shwnon 1.9 milionw banorw.

Harroje zgjedhjet të lira dhe aq mē pak demokratike në një vend ku zgjedhësit janë më shumë se popullsia, shkruan Demalia

Ilir Demalia

Kosova shpall listat e zgjedhësve me 1.9 milion e 70.945 votues. Popullsia Kosovës ka 1.9 milion banorë. Minus ata që nuk kanë mbushur moshën pë të votuar, janë 1.4 milionë votues, plus ata që nuk dinë të votojne dhe ata që shesin votën për rrotën … janë realisht 200 mijë votues

Harroje zgjedhjet të lira dhe aq mē pak demokratike në një vend ku zgjedhësit janë më shumë se popullsia. Nuk ka një rast të dytë në botë


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera