Mazhoranca rrëzon dekretin e Presidentit Meta për privatizimet - 360 Grade

Mazhoranca rrëzon dekretin e Presidentit Meta për privatizimet

Rrezohet dekreti i Presidentit Ilir Meta per privatizimet, ne komisionin e Ekonomise me votat e mazhorances. Dekreti i kalon tani per shqyrtim Kuvendit.

79661034-5247-4c21-ba3b-e1dabe9318ff

Ne mbledhjen e sotme, ky komision do te marre ne shqyrtim 4 dekretet e para te kthyera nga kreu i shtetit.

Deputetet e rinj te opozites votuan pro dekretit te Metes, por u rrezua me votat e mazhorances.

eef68aef-6904-495f-a1b9-c9894a08ba8f

Behet fjale per “Shqyrtimi i Dekretit të Presidentit të Republikës nr. 11226, datë 15.07.2019 “Për kthimin e ligjit nr. 37/2019 “Për disa shtesa në aktin normativ, me fuqinë e ligjit, nr. 4, datë 9.7.2008, të Këshillit të Ministrave, “Për privatizimin dhe dhënien në përdorim shoqërive tregtare dhe institucioneve shtetërore të ndërmarrjeve apo objekteve të veçanta, mjeteve kryesore dhe mjeteve të xhiros së këtyre ndërmarrjeve”, miratuar me ligjin nr. 9967, datë 24.7.2008, dhe ndryshuar me ligjin nr. 3/2015”.


360grade.al


Zheji: Planeti Tokë, përpara një rreziku që pakkush e thotë…

Të tjera