Vazhdojnë zjarret në kurorën e gjelbër të Shëngjinit. Ministria e Mbrojtjes: Aktualisht, asnjë… - 360 Grade

Vazhdojnë zjarret në kurorën e gjelbër të Shëngjinit. Ministria e Mbrojtjes: Aktualisht, asnjë…

Në zonën e Shëngjinit në Lezhë vijojnë flakët e zjarrit që djegin kurorën e gjelbër të qytezës.

Ministria e Mbrojtjes bën me dije se asnjë banesë nuk është e rrezikuar nga zjarri.

Krahas forcave zjarrfikëse, atje kanë shkuar forca ushtrie nga Tirana dhe Shkodrës, të cilat sipas Ministrisë do të jenë deri në shuarjen e flakëve. Aktualisht janë 200 efektivëve të nga strukturat e mësipërme të angazhuara për situatën në Shëngjin.

 


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera