Situatë kritike në Lezhë dhe Shëngjin/ Riaktivizohen vatrat e zjarrit - 360 Grade

Situatë kritike në Lezhë dhe Shëngjin/ Riaktivizohen vatrat e zjarrit

Është riaktivizuar vatra e zjarrit në malin e Shëngjinit në Lezhë.

Terreni malor vështirëson izolimin e vatrës së zjarrit.

Zjarrfikëset dhe policia në terren, kurse në ndihmë ka ardhur edhe ushtria.

Në ndihmë për të shuar flakët e zjarrit kanë ardhur edhe zjarrfikëset nga Tirana, Shkodra dhe Mirdita.

360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera