» Keni sy të fryrë dhe dukeni të përgjumur çdo ditë? Ja disa sekrete që duhet të dini

Keni sy të fryrë dhe dukeni të përgjumur çdo ditë? Ja disa sekrete që duhet të dini

Sytë e fryrë ju ndalojnë të bëni më shumë selfie? Dijeni që nuk jeni vetëm. Shumë njerëz vuajnë nga rrathët e errët poshtë syve që duket se shfaqen në kohën më të papërshtatshme. Disa njerëz bëjnë më shumë make-up. Sidoqoftë, dijeni që ka shumë më tepër mundësi sesa kjo.

Të bardhët e vezëve”: Të bardhët e vezëve dëshmojnë se janë ngjyrimi i përsosur për sytë e fryrë. Acidet Tannic dhe Gallic janë anti-inflamatorë natyral që punojnë për të zvogëluar ënjtjen. Të bardhat e vezëve shtrëngojnë lëkurën.

Patatet: Niseshteja në patate ka veti anti-inflamatore që luftojnë kundër ënjtjes në sy. Thjesht grijeni një patate dhe paketojeni në një leckë të pastër. Shtypni atë në sytë tuaj dhe lini në vend për 10-15 minuta.

Kastraveci: Shumë njerëz janë të njohur me ndikimet qetësuese të trangujve. Karakteristikat astringente që gjenden në tranguj ndihmojnë që enët e gjakut nën sytë të tkurren. Mënyra më e mirë për të përdorur tranguj është që ta vendosni lart dhe ta shtrini sipër syve tuaj të mbyllur për 5-10 minuta. Jo vetëm që do të ndjeheni më të qetë, por edhe sytë tuaj do t’ju falënderojnë.

Lugët: Ndonjëherë edhe një lugë e thjeshtë mund të ndihmojë në sytë e fryrë. Lugët metalike të ftohta përshtaten në mënyrë të përsosur mbi sy për të siguruar lehtësim të menjëhershëm për ënjtje. /Living.al/


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera