» Mike Tyson shpenzon 40 000 dollarë në muaj për marijuanë

Mike Tyson shpenzon 40 000 dollarë në muaj për marijuanë

Mike Tyson vazhdon me ekstravagancat që e kanë karakterizuar gjithë karrierën e tij si boksier, por edhe jetën jashtë saj.

Që prej vitit 2018 ish-kampioni ka ngritur një fermë në Kaliforni ku i është kushtuar ekskluzivisht kultivimit të marijuanës për konsum. Por si zakonisht, fitimet “Iron Mike” nuk i kursen. Së fundmi ka zbuluar edhe shumën marramendëse që shpenzon për konsum personal.

Gjatë një interviste radiofonike, Tyson i thotë ortakut të tij në fermë, Eben Britton: “Sa pimë në muaj? Rreth 40 000 dollarë kanabis në muaj”. Ndërsa ai i përgjigjet: “Pimë rreth 10 tonë kanabis në muaj”.

Tyson gjithashtu tha se të ardhurat mujore nga shitjet janë rreth 500 000 dollarë./A2

https://www.instagram.com/p/B1GGr3Uninp/


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera