» Së shpejti një memorial i ri tek liqeni, për të rënët nga ligji …

Së shpejti një memorial i ri tek liqeni, për të rënët nga ligji …

Memoriali, per te renet nga grushti i shtetit ne tentative ne Turqi, i ngritur ne parkun e liqenit ne Tirane mes shume polemikash, kritikash nga qytetaret, politika dhe shoqeria civile dhe mbrojtje nga qeveria dhe kryeministri nga ana tjeter, eshte shoqeruar edhe me tallje dhe sarkazem ne rrjetet sociale.

Gazetari Dritan Kaba njofton me ironi se së shpejti do ti bashkohet edhe nje memorial tjeter, ai nga ligji i dekriminalizimit qe dje shënoi te “rënin” e parë, fituesin e PS për bashkinë Shkodër, Vajldrin Pjetri. Pjetri ka qene i burgosur dhe ndjekur nga Itaia per trafik droge, duke u bere ne kete menyre objekt i ligjit te dekriminalizimit. Por keto fakte u mbajten te fshehta nga ai dhe Partia Socialiste, deri dje, kur u bene te ditura nga Partia Demokratike.

 


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera